Gymkedjan Fitness24Seven satsar i Brunnshög

Nu öppnar Fitness24Seven det första gymmet i Brunnshög. Anläggningen ligger i nya fräscha lokaler i LKFs fastighet Skymningen. Foto: LKF

Gymkedjan Fitness24Seven öppnar nu den första träningsanläggningen i nya fräscha lokaler hos LKF. Fitness24Seven är sedan tidigare lokalhyresgäst hos LKF.

– Brunnshög är en växande och spännande ny stadsdel i Lund där vi når tusental som bor och verkar här säger Philip Nord, Expansion Manager på Fitness24Seven. Dessutom har vi en väldigt bra tillgänglighet till både Lunds centrum, LTH och Ideon med spårvagnen.

– Vi är mycket glada att kunna hälsa Fitness24Seven välkomna även till Brunnshög, säger Håkan Nilsson, förvaltningschef på LKF. Deras verksamhet går bra ihop med LKFs satsningar för att ge möjligheter till ett hållbart och socialt liv för våra hyresgäster. Dessutom kommer deras anläggning bidra med en ökad attraktionen till området och skapa liv och rörelse.

Med en central placering i Brunnshög har kvarteret Skymningen vuxit fram. Förutom de 49 nya bostäderna med hyresrätt och gym kommer LKF att under mars flytta sin verksamhet från Lilla Tvärgatan 21 till det nya kontoret i samma fastighet.