Stockholm blir återigen värd för HYROX

Målgång. Foto: Hyrox

Efter två framgångsrika evenemang i Stockholm och ett i Malmö 2023, har HYROX etablerat sig i Sverige. Tävlingen har också blivit populär i Norden, med en slutsåld debut i Köpenhamn i mars. HYROX bekräftar nu att tävlingen återvänder till Stockholm och Stockholmsmässan den 7 december.

– Vi har känt redan från den första svenska tävlingen att många är nyfikna på HYROX och att intresset ständigt ökar över hela Norden. Efter succén i Köpenhamn känns det jättebra att kunna bekräfta att det blir av i Stockholm i december igen, och att vi även ser ett rejält tryck redan under den första veckan, säger Antonia FältKottulinsky, Country Lead på HYROX i Norden.

Under de senaste åren har många svenska idrottare varit framträdande i världsrankingen inom tävlingsformen. Svensk representation har varit tydlig både i EM och VM, samt vid flera internationella tävlingar runt om i världen. Trots framgångarna på internationell nivå är hemmatävlingen i Stockholm alltid något speciellt. Förväntningarna är höga på att det blir en folkfest med deltagare från både Sverige och andra delar av världen.

– Det finns förstås ett ökat intresse för alla, oavsett nivå och nationalitet, när vi arrangerar tävlingarna här hemma i Sverige. Samtidigt ger samarbetet med Fitnessfestivalen en otroligt häftig inramning då det redan samlar så många träningsintresserade, som inte bara utgör underlag för tävlande utan också publik på plats, avslutar Antonia Fält-Kottulinsky, Country Lead på HYROX i Norden.

b
Mer än 75 procent av biljetterna är slutsålda till årets evenemang i Stockholm. Foto: Hyrox