Tele2s E-sportssatsning fortsätter med "Road to DreamHack"

Dream Hack Foto: Casper Johansson/Unsplash

Efter den framgångsrika vintern där Godsent tog hem segern i Tele2 Road to DreamHack, är det nu dags för en ny säsong av turneringen som startar i början av maj.  Alla svenska lag har möjlighet att delta och tävla om att få representera Tele2 på DreamHack Summer genom en direktplats i slutspelet av den officiella BYOC- turneringen.

Road to Dreamhack är en central del av Tele2s engagemang inom e-sport och gaming, och hittills har det arrangerats fyra kval och en final i samarbete med Esportal och GroupM. Nu spelas ännu en omgång med totalt fyra kval på Esportal. Vinnarna av varje kval går vidare till semifinal och final, som kommer att spelas online den 24:e maj. De segrande lagen får biljetter till DreamHack-paketet. Utöver möjligheten att delta i DreamHack tävlar lagen även om en prispott på 30 000 SEK.

– Vi är glada att arrangera ännu ett Tele2 Road to DreamHack! Vi hoppas att det ska bli lika stor succé och efterfrågan som tidigare år. Intresset har varit stort och vi hade många duktiga lag med i turneringen förra året. Vi är stolta över att vara en del av esport och gaming och att vi kan leverera bredband som möter spelarnas krav och behov, säger Jonas Lundquist, marknadsdirektör på Tele2.