Lazy layer - innovativt loungeområde till poolen

Bild: Lazy layer

Antalet hushåll som bygger pool i Sverige har exploderat de senaste åren. På tio år har försäljningen av pooler fördubblats. Många har insett värdet av att förlänga semesterkänslan och samla familj och vänner vid poolen. Med ett grundare område i poolen blir den dessutom mer tillgänglig och härlig för alla, unga som gamla. Men att uppgradera en befintlig pool med ett grundområde är både svårt och dyrt.

“Barnen hade svårt att leka i vår pool eftersom de inte bottnade och min minsta kunde bara plaska lite i famnen. Dessutom saknade jag en plats för oss vuxna att sitta och umgås i poolen samtidigt som vi kunde hålla koll på barnen”, berättar Caroline, en av de två grundarna av Lazy layer.

 

bild
Plattformarna lanseras under våren 2021 i hela Europa.

Mobila poolplattformar

De letade länge efter en smart och estetisk lösning men hittade ingenting på marknaden som motsvarade deras önskemål. De bestämde sig då för att själva ta fram exakt det de saknade och designade en helt ny produkt inom poolbranschen - mobila poolplattformar att leka och koppla av på utan att behöva bygga om poolen.

De rostfria poolplattformarna sänks ned i vattnet och hänger på poolkanten. Med ett avgränsande tillbehör får man även en perfekt barnpool i poolen.

“Vi visste precis vilken typ av produkt vi ville ha, så beslutet att starta Lazy layer var enkelt men det var en lång väg att faktiskt utveckla en produkt som motsvarar alla krav den utsatta poolmiljön ställer. Vi var förvånade att ingen tidigare tänkt på denna genialiska idé som verkligen ger poolen ett lyft.” säger Charlotte, medgrundare av Lazy layer.

 

 

bild
Grundarna av Lazy layer, Charlotte och Caroline, såg ett behov av ett flexibelt och prisvärt grundområde i pooler.

 

bild
Enkelt att ta bort och sätta tillbaka. 

 Lazy layer - en unik produkt på marknaden.

     Svensk design och funktion för att skapa ett grundare område i poolen.

·        Sänks ned i vattnet och hänger på poolkanten.

·        Placeras enkelt i en hörna.

·        Flexibla - enkla att fästa och ta bort.

·        Tillverkade av återvinningsbart rostfritt stål av högsta kvalitet.

·        Tar bort behovet av poolstege/trappa

·        Stör inte poolmiljön och pooldamsugaren kommer åt hela botten

 

bild
Barngrind som skapar en barnpool i poolen. 

 

Foton: Lazy layer