Klondikestämning - Borga bygger padelhallar från Skellefteå till Mönsterås

Bild: Borga Plåt.

Det kan knappast undgå någon att padeltrenden håller i sig och ännu inte visar några tecken på avmattning. Detta har påverkat oss som hallbyggare positivt med både en enorm ökning av antal förfrågningar och byggnationer av padelhallar."Sen hösten 2020 handlar en tredjedel av alla förfrågningar vi får om padelhallar", skriver Borga i ett pressmeddelande.

Enligt bolaget är de som kontaktar dem allt från seriösa investerare som söker en trygg avkastning på sitt kapital, nischade kedjekoncept av padelarenor till glada entusiaster som vill bygga för att möta den stora efterfrågan från padelintresserade utövare.

Uppskattade koncepthallar med möjlig framtida verksamhetsförändring

Under hösten tog Borga fram ett padelkoncept för att göra det enklare för kunder att räkna på investeringen och sedan ta ett snabbt köpbeslut.

Många som bygger ser möjligheten i att omvandla lokalen till andra verksamheter i framtiden. Därför byggs de flesta padelhallar med dimensionerad betongplatta för framtida verksamhet, vikport och utrymme för WC, kontor och omklädning.

- Våra padelkoncept visar vad som ingår i vår egen lösning. Men många gånger har kunden egna önskemål som vi lyssnar av och ger sedan råd och ett anpassat förslag, säger Tor Fjaestad, säljchef på Borga Plåt.

 

Några av de padelhallar Borga planeras att färdigställas under året

  • Skellefteå, fyra banor och extra stor lounge
  • Mönsterås, fyra banor
  • Hultsfred, två banor
  • Töreboda, två banor
  • Vingåker, två banor
  • Eskilstuna, banor
  • Skara, fem banor och extra stor lounge

- Vi ser att Padel är en sport som uppskattas av många och som kommit att stanna. Våra Padelhallar lämpar sig även för annan verksamhet om man i framtiden önskar göra en verksamhetsförändring, avslutar Tor.