Jens Fredricson och Kellfri satsar på rådgivning i Norden

Jens Fredricson, Carl-Axel Svensson, Andreas Bjelkholm. Foto: Kellfri

Kellfri AB inleder nu ett unikt samarbete med en av Sveriges mest spännande häst- och ridsportprofiler Jens Fredricson som till vardags även jobbar som stallmästare och hopplärare på både Flyinge och Strömsholm.
 

– Det här är en satsning kring rådgivning för alla våra hästintresserade kunder i Norden, säger Andreas Bjelkholm, Marknadschef på Kellfri.

Samarbetet kommer att pågå under minst ett års tid där vi får följa Jens, som precis köpt en gård i Löberöd, när han successivt bygger upp sin verksamhet med nytt stall samt utveckling av sin gård och mark.

 – Att få samarbeta med en av Sveriges mest erkända hästprofiler är oerhört roligt. Vi kommer successivt utveckla vår rådgivning till våra kunder och med Jens stora kunskap kring hästar och skötsel är detta riktigt spännande, säger Andreas Bjelkholm.

Kellfri, som är en del av börsnoterade Volati, tar med detta grepp nya tag som en rådgivande leverantör till alla som bedriver verksamhet på landet. Att nu få ta del av Jens expertkompetens kring häst och ridsport kommer vara en del i den nya strategin.

Jens har på senaste tiden varit oerhört aktiv, senast vann han ett Grand Prix i Norge och kom två på o ATG Riders League Grand Prix. I framtiden satsar han på sin dröm att få rida OS tillsammans med sin lillebror Peder Fredricson.

– Jag vill genom samarbetet hjälpa fler hästintresserade att få min syn på hur man kan starta upp en egen anläggning och ta hand om sina hästar på bästa sätt. Tillsammans med Kellfri, som leverantör av prisvärda produkter, vill jag förmedla min kompetens om hur man på ett bra och enkelt sätt kan nå sina drömmar, säger Jens Fredricson.

Samarbetet kommer att presenteras i form av en följetong på Kellfris hemsida och digitala kanaler samt i Jens Fredricsons sociala kanaler. Filmer kommer även att publiceras på Youtube samt information i utvald branschmedia.

– Att driva en gård på landet med hästar kan för många kännas som en avlägsen dröm, men jag tror att fler och fler har en längtan att få skapa något eget och att komma närmare naturen. Om vi på Kellfri kan vara en del för att möjliggöra detta har vi kommit långt, avslutar Andreas Bjelkholm.