Försäljningsrekord under Falsterbo Horseshow

Hästlastbilar som byggs i Getinge Made in Sweden - Cavaleno AB Foto : Cavaleno LUX

Lanseringen av den nya modellen Cavaleno Lux var ett välkommet tillskott i modellfloran samt extra kul att lanseringen skedde under Falsterboveckan som är otroligt viktig inom hästnäringen. Mässan varar under 9 dagar men totalt med allt runtomkring som in & utflyttning så upptar den 13 dagar för företaget.

"Vi märkte ett glädjande stort intresse för våra modeller av hästlastbilar då ryktet om Svenskbyggda kvalitetslastbilar till ett bra pris har börjat sprida sig" säger Mattias Blomberg VD Cavaleno AB

Direkt efter sommaruppehållet kommer vi att se över vår strategi när det gäller nyanställningar samt vår produktionskapacitet för att kunna möta den stora efterfrågan på våra fordon.Vi har idag fått igång serieproduktionen men måste växla upp takten för att möta efterfrågan. Den Svenska kunden börjar förstå fördelen och uppskatta Svenskbyggda fordon för dess kvalité och att det inte behöver landa i en hög prislapp. 

Cavaleno kan idag betraktas som Sveriges nyaste bilfabrik med ett antal modeller som kommer att lanseras för fler kategorier inom "fritidssektorn" såsom tex motocross, karting, cyklister eller skidåkare.