Craft ny klädsponsor för Tjejmilen och Stockholm Halvmarathon

Sportvarumärket Craft fortsätter sin stora satsning på löpning och blir nu officiell partner och klädsponsor till både Tjejmilen och Stockholm Halvmarathon. Sponsringen genomförs tillsammans med Intersport och är en utveckling av de två varumärkenas samarbete kring stora svenska idrottsevent.

Med cirka 34 000 respektive 18 000 löpare är Tjejmilen och Stockholm Halvmarathon två av Sveriges största idrottsevent. "Vi har två stora arrangemang och vi är väldigt glada över att samarbeta med ett starkt varumärke med hög trovärdighet inom löpning", säger Axel Lönnqvist, marknadsansvarig för Tjejmilen och Stockholm Halvmarathon. "Vi delar Crafts syn på idrott och jag är övertygad om att vi tillsammans kan stärka vår position som Sveriges bästa idrottsarrangemang."

"Genom att samarbeta med Tjejmilen och Stockholm Halvmarathon blir vi nu också en del av den urbana miljön", säger Crafts marknadschef Mats Holmstrand. "Samtidigt får vi en perfekt möjlighet att visa upp vår bredd inom löpning – från folkfesten Tjejmilen till det lite mer hardcore Stockholm Halvmarathon. Tillsammans med Tjejmilen förstärker vi också Crafts position i vår satsning på funktionella löparplagg för just tjejer."

Även Tommy Öberg, Head of Sponsorship & Partnership på Intersport är nöjd med det nya samarbetet. "Det är jättekul att vi nu även sponsrar Tjejmilen och Stockholm Halvmarathon", säger han. "För oss är detta samarbete ännu ett steg i vår utveckling mot att vara en självklar del av svensk idrott, på såväl motions- som elitnivå."

Crafts samarbete med Tjejmilen och Stockholm Halvmarathon innebär bland annat att Craft kommer att finnas på plats med en shop-in-shop-butik i Intersports eventbutik vid båda arrangemangen.