I höst öppnar Clarion Hotel Karlatornet - Göteborgs nya Cityspa

Renderingsbild Elements Spa på Clarion Hotel Karlatornet. Foto: Clairon

I september öppnar Clarion Hotel Karlatornet på Lindholmen i Göteborg. Samtidigt invigs Elements Spa – ett nytt cityspa med nytt spakoncept.

Elements Spa vid Clarion Hotel Karlatornet erbjuder en rad olika behandlingar för ansikte och kropp, en relaxpool, IR-bastu och ångbastu. I direkt anslutning finns även ett gym. 

Elements Spa är ett koncept som redan finns på flera av de svenska hotellen i kedjan och har visat sig vara populärt bland både hotellgäster och lokalbor.

Spaet är modernt inrett och här finns både både loungepool och bastu. Det finns även tillgång till ett välutrustat gym.

Hotellet öppnar för gäster den 1 september. Samtidigt öppnar även Elements Spa och restaurangen NÒR.

b
Bastun. Foto: Clarion
b
Här finns en relaxpool samt en IR-bastu och ångbastu.Foto: Clarion
b
Spaet har fått en modern inredning. Foto: Clarion

– På Elements Spa vill vi att gästerna ska kunna glömma vardagen en stund och känna att de är i sitt rätta element. Det har varit otroligt roligt att se konceptet växa fram och jag är väldigt spänd på att få välkomna de första gästerna efter sommaren. Jag hoppas att de ska känna att de kommit till en plats för både kropp och själ där avkoppling och lyx förenas, säger Malin Finn, Hotel Manager på Clarion Hotel Karlatornet.

Finn har lång erfarenhet inom besöksnäringen och kommer närmast från Scandic Rubinen. På på det nya hotellet har hon ansvar för Welcome Office, Element Spa, Meeting & Event samt Style.

b
Malin Finn, Hotel Manager på Clarion Hotel Karlatornet. Foto: Clarion