JumpYard inviger Sundsvalls första trampolinpark

Besöksrekord på invigningen av nya JumpYard i Sundsvall. Foto: JumpYard

Nyligen slog Sundsvalls första trampolinpark, JumpYard, upp dörrarna. VIP-kvällen innan lockade parken rekordmånga besökare, närmare 350 personer, för en första glimt av det nya tillskottet till stadens aktivitetsutbud.

Öppningen av parken i Sundsvall är en del av kedjans expansion i Sverige och Europa. Med en rad aktiviteter under ett tak kan gästerna här utmana sig själva på olika sätt så som Sky Rider i taket, Clip ’N Climb-klättring, Cardio wall, TV-spelet Valo, Battle Beam, hopptorn, skumgrop ett high performance-område året runt tror. 

b
Bild från invigningen i Sundsvall Foto: JumpYard

JumpYard, som först öppnade i Barkarby, Stockholm, hösten 2017, har sedan dess blivit en framgångsrik kedja med parker från norr till söder i Europa. Med den senaste tillskottet i Sundsvall fortsätter JumpYard att leva upp till sitt löfte om att erbjuda en rolig och aktiv fritidsupplevelse för alla.

”Vi har jobbat länge för att hitta rätt lokal i Sundsvall och när erbjudandet om ett unikt citynära läge dök upp slog vi till direkt. Vi tror att JumpYard och aktivitetshusets övriga aktörer blir ett mycket populärt besöksmål, säger Pelle Möller VD för JumpYard. ”Vår plan för JumpYard är långsiktig och ambitiös där vi satsar stort på ett gott samarbete med det lokala skol- och föreningslivet och på att anställa den allra bästa personalen på plats i parken. Vi siktar på att JumpYard Sundsvall bidrar med 80 000 aktivitetstimmar årligen” fortsätter Pelle Möller.

b
Clip ’N Climb-klättring Foto: JumpYard