Elektroskandia förlänger samarbetet med Gothia Cup

Förra året gick Elektroskandia in som Officiell Partner till fotbollscupen Gothia Cup och i år fortsätter satsningen. Foto: Elektroskandia

Elektroskandia förlänger sitt partnerskap med Gothia Cup för 2024 efter det positiva gensvaret förra året. Kjell Roman, chef för marknadskommunikation, uttrycker glädje över det långsiktiga samarbetet och delade värderingar kring globala mål som hälsa, jämställdhet, minskad ojämlikhet och klimatbekämpning.

I år fokuserar företaget särskilt på att minska ojämlikhet och planerar att öka engagemanget genom fler aktiviteter kring Gothia Cup. De kommer återigen distribuera regnbågsfärgade kaptensbindlar och utöka sina insatser för att främja detta globala mål.

Företaget sponsrar åtta fotbollslag, ett per försäljningsregion, och erbjuder pengar och presentkit. Sponsoransökningar kommer att öppnas på företagets webbplats under våren. Dessutom kommer de vara mer aktivt närvarande vid Kviberg-anläggningen, med exponering av budskap och genomförande av olika aktiviteter.

Kjell Roman ser fram emot att ta samarbetet med Gothia Cup till nästa nivå och betonar vikten av samarbete och laganda för framgång, både inom företags- och idrottsvärlden.