Allt för sjön anlöper med nya samarbeten

Allt för sjön 2019, Classic Boat Show. Foto: Stockholmsmässan

Allt för sjön, Sveriges största båtmässa, återvänder den 7 mars för att traditionellt kickstarta båtsäsongen varje år. Hundratals båtar och tusentals tillbehör visas upp, med innovationer och mässpriser för cirka 60 000 besökare.

I år inkluderas även en ny mässa, Stockholm Husvagn Husbil, som arrangeras parallellt under en av mässhelgerna i samarbete med Husvagns- och Husbilsbranschens Riksförbund (HRF).

"Vi är glada över det nya samarbetet som breddar utbudet för våra besökare. Tillsammans med HRF erbjuder vi ännu fler produkter och möjligheter för alla som älskar en aktiv fritid både till lands och sjöss," säger Hanse Thorslund, projektledare för Allt för sjön.

En nyhet för 2024 är Work Boat-mässan, riktad mot yrkespersoner inom den maritima industrin. Mässan skapades för att tillhandahålla en plattform för nätverkande och affärsmöjligheter mellan varv, tillverkare, återförsäljare och yrkesskeppare. Work Boat-mässan utvecklas i samarbete med Allt för sjön och kommer att ha en gemensam monter för arbetsbåtar, tillbehör och tjänster.

Mässan kommer att pågå under två långhelger, den första från 7 till 10 mars i parallell med Antikmässan och den andra från 14 till 17 mars samtidigt som Stockholm Husvagn Husbil-mässan.

b
Allt för sjön 2023. Foto: A. Liljenroth