Maskinparken debuterar med egen monter på Elmia Park-mässan 2023

Foto: Maskinparken

Maskinparken, återförsäljare av park- och gatuvårdsmaskiner för professionellt bruk, tar nu steget in i rampljuset på årets Elmia Park-mässa som äger rum mellan den 26:e och 28:e september.

"För allra första gången kommer vi att ha en helt egen dedikerad monter där vårt fokus är att presentera och visa upp vilka vi på Maskinparken är, vad vi står för, och vad vi kan erbjuda våra kunder", skriver Maskinparken i ett pressmeddelande. 

I montern på Elmia Park-mässan visas det senaste inom professionell park- och gatuvårdsteknik från Maskinparkens varumärken. Där finns en rad innovativa produkter som representerar framtidens standard.

Exklusiv lansering av en egen produkt från Maskinparken

En särskild höjdpunkt på mässan är lanseringen av en ny produkt på den svenska marknaden. Produkten är exklusiv hos Maskinparken och är en mångsidig produkt som är både hållbar och anpassningsbar till ett brett spektrum av branscher, bland annat inom fastighets- och grönyteskötsel. Den detaljerade informationen om produkten kommer att hållas hemlig fram till mässans öppning, men besökare kan förvänta sig något unikt och banbrytande inom dess produktkategori.