Beijer Hockey Games spelas i Malmö Arena 2023

Foto: Beijer

Den 9–12 februari 2023 spelas Beijer Hockey Games, som är en del av Euro Hockey Tour. Turneringen är den största turneringen som Svenska Ishockeyförbundet årligen arrangerar. Nu står det klart att turneringen kommer att spelas i Malmö Arena.

Biljettsläpp för Beijer Hockey Games sker 27 september.

– Beijer Hockey Games 2022 blev en publiksuccé i Avicii Arena. Det ska bli otroligt spännande att bjuda in till en ny publikarena i Malmö. Nu ska vi tänka lite nytt och göra hockeyupplevelsen ännu lite bättre för våra kunder och alla hockeyfans. Vi är övertygade om att turneringen kommer bli en upplevelse i världsklass i Malmö Arena i februari 2023. Beijer är en stolt huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet och namnsponsor till turneringen, och Beijerläktaren/Gula väggen kommer att heja fram Tre Kronor till nya framgångar, säger Elisabet Heinrich, marknadschef Beijer Byggmaterial.

– Vi ser fram emot att komma tillbaka till Malmö, som erbjuder förstklassigt arrangemang på alla punkter och en arena av hög internationell klass. Malmö Redhawks och Malmö Arena gjorde ett mycket bra jobb under Beijer Hockey Games 2021, som ju spelades under pandemin med en bubbla. Malmö har en fantastisk hockeypublik vilket gör att Beijer Hockey Games 2023 kommer att bli en folkfest, säger Jesper Björck, marknadsansvarig Svenska Ishockeyförbundet.

Under Beijer Hockey Games spelar Tre Kronor mot Finland, Schweiz och Tjeckien.