Året-runt-satsningen fortsätter hos Skistar

foto skistar

Intresset för en aktiv semester på hemmaplan har hållit i sig även denna sommar på SkiStars destinationer. Säsongen fortsätter hos fjällturismbolaget SkiStar under sensommaren och hösten med flera evenemang och aktiviteter för stora och små, t ex Järv äventyr, She Rides och Livsnjutarweekend med SkiStars ambassadörer. Dessutom satsas det på fler nyheter redan till nästa sommar.

-Vi fortsätter att möta efterfrågan på att besöka oss året runt med aktiviteter för hela familjen, kompisgänget eller kollegorna. Många har provat på och nyttjat våra aktiviteter i sommar med alltifrån trail- och downhillcykling till klätterparker och liftbaserad vandring i den fantastiska skandinaviska fjällmiljön. Därför investerar vi ytterligare 67 MSEK i vår sommar- och höstsatsning Sports & Adventures med flera nyheter på våra destinationer redan till sommaren 2023, säger Stefan Sjöstrand, vd och koncernchef på SkiStar AB.

Sommarsatsningen i nya Stockholm Hammarbybacken har varit en succé med Klätterpark, Mountain Coaster och Mountain Tube. I början av september öppnar dessutom SummerSki -Norra Europas största sommarskidåkning på konstgräs. Investeringen i Sports & Adventures gör att både fler cykelleder och befintliga aktiviteter kommer att vidareutvecklas på SkiStars destinationer men också att nya tillkommer, i likhet med den satsning och de aktiviteter som gjorts i Stockholm Hammarbybacken. Med tilläggsinvesteringen på 67 MSEK görs totalt investeringar på 622 MSEK det kommande året för både sommar- och vintersäsongen.

-Vi stolta över att kunna bidra till en mer levande landsbygd, fler arbetstillfällen och en besöksnäring som växer och ständigt utvecklas tack vare vår året-runt-satsning, både i Sverige och Norge, avslutar Stefan Sjöstrand.

Laddat för en aktiv sensommar och höst
Årets sommar är dock ännu inte slut och aktiviteterna fortsätter under hela sensommaren och på långhelger i september-oktober fram till och med höstlovet. Fortfarande finns det möjlighet till en semestervecka eller helg med MTB-cykling, liftburen vandring, padel eller besök i klätterparken. Ett antal platser finns också kvar på de camps som SkiStar arrangerar, t ex förra årets succé Livsnjutarweekend 25-28 augusti i Sälen tillsammans med ambassadörerna Maria Pietilä Holmner, Sanna Kallur och Jenny Kallur Olsson eller nyheten Nils van der Poel-testet med Hans Olsson 28-30 oktober.