Julmarknaden på Tjolöholms Slott är tillbaka

Bild: Annette Seldén.

Med start andra helgen i november kommer Tjolöholms slott och gods vara klätt i julskrud. Det är då åter dags för Tjolöholms traditionsenliga julmarknad.

Här samlas hantverkare och matutställare från hela landet för att visa och sälja sina småskaligt tillverkade produkter. Utställarna hittar du runt om i godsets olika lokaler, bland annat det rymliga sädesmagasinet med katedralliknande tak och gott om plats. Här finns även tomten som tar emot barnens önskningar. Äter gott gör du i Restaurang Storstugan, hos olika food trucks eller i Kafe Manegén.

-Som vi har längtat att få välkomna våra besökare till julmarknaden på Tjolöholm, berättar David Dagemark, evenemangschef på Tjolöholm Slott. Några nyheter i år är att vi erbjuder ett julinspirerat afternoon tea på slottet och att vi planerar för fler utställare utomhus. Givetvis är mycket sig likt också med hundratals utställare, hantverkare och mathantverkare. Allt detta i en historisk miljö i julskrud med allt vad detta innebär, avslutar David Dagemark.