Idrottkliniken steppar upp i Castellums ombyggda lokaler

Bild: Castellum

Det hölls en minst sagt annorlunda invigning av den nya gruppträningssalen som Castellum på uppdrag av Idrottskliniken byggt ut. Istället för den klassiska bandklippningen bjöds entreprenörer som medverkat i ombyggnationen in till ett svettigt step-pass.

Idrottskliniken är en nyckelhyresgäst hos Castellum i Företagsstaden I11 med sin träningsanläggning på 2 632 kvm. Ett ökat intresse för gruppträning samt möjligheten att trygga avstånden på träningspassen är orsaken till att Idrottskliniken valde att fördubbla storleken på en av sina gruppträningssalar i Växjö.

- Alla våra fem anläggningar i Växjö går bra, men det är extra roligt att satsa på lokalen i Företagsstaden I11 som är vår allra första anläggning. Att utöka gruppträningssalen är ett sätt att möta efterfrågan hos våra medlemmar, berättar Patrik Mattsson, VD och delägare på Idrottskliniken Växjö.

Invigningspasset hölls lämpligt nog av Castellums Affärsområdeschef i Växjö, Jenny Rungegård. Jenny, som förutom att ansvara för ombyggnadsprojektet, även är instruktör på just Idrottskliniken.

Jag älskar gruppträning och att få sprida glädjen i form av ett enkelt men tufft step-pass för våra entreprenörer var en grym avslutning på ett lyckat projekt, säger Jenny Rungegård.
 

Idrottskliniken är en privatägd och fristående aktör med fem anläggningar I Växjö.
Verksamheten startades 1990 och kliniken ska erbjuda motiverande och stimulerade träning för alla sinnen och behov. I en bra miljö vill Idrottskliniken erbjuda en ren och sund träning för alla - gammal som ung eller van som ovan.