Framgångsakademin släpper utbildning i padel

Jonas Björkman släpper utbildning om padel hos Framgångsakademin. Foto: Framgångsakademi

Framgångsakademin lanserades hösten 2020 av Alexander Pärleros-Warg. Redan har man hunnit bli Sveriges största tjänst för kurser, med mer än 60 000 kollade timmar. Nu släpper man en ny kurs, ledd av Jonas Björkman.

    – Man ska gå min padelkurs för att ta chansen till att, på ett enkelt sätt, via online, utveckla ditt padelspel. Ta små enkla tips från mig som kan hjälpa bli bättre padelspelare spelmässigt men också hur du kan bli en smartare padelspelare på banan genom att du får också tips på hur du som lag tsm med din partner kan ha bättre positionering och hur du ska tänka på banan för att utvecklas och vinna mot dina kompisar, säger Jonas Björkman.

I den här kursen lär Jonas deltagaren allt om hur man blir en mästare på padel. Det spelar ingen roll om personen är en nybörjare eller har spelat under en längre tid. Man kommer få lära sig allt om hur man slår den där perfekta serven och smashen till hur man får till en bra gruppdynamik med sin partner.  Allt som behövs för att besegra sina motståndare paketerat i en och samma kurs.