Bergo Flooring har levererat sportbanor till Studenternas arena i Uppsala

Studenternas nya sportbanor från Bergo Flooring - här för innebandy. Bild: Bergo Flooring

Bergo Flooring har levererat sju olika sportbanor till Studenternas arena i Uppsala. Bergo Flooring jobbar för att främja en hälsosam livsstil för alla och är glada över att Uppsalaborna nu kan utöva olika sporter under en stor del av året.

Under de senaste åren har intresset från kommunerna att erbjuda öppna aktivitetsytor för alla i samhället ökat explosionsartat. Uppsala med sin stora idrottsarena Studenternas med en yta på 6360 kvm har valt att investera i Bergo Flooring’s attraktiva multifunktionella sportgolv för olika sporter. Detta går helt i Bergo Flooring’s linje med sin vision WISH - att främja rörelse, socialisering och integration genom att erbjuda attraktiva sportytor för alla, som lockar till aktivitet.

"I Sverige är det vårt största projekt hittills och vi är stolta över att tillsammans med Unisport kunna leverera våra multifunktionella sportgolv till en historisk och vacker arena såsom Studenternas, säger Peder Ståhl, Projektansvarig Sport på Bergo Flooring.

Uppsalaborna kan nu glädjas med att ha tillgång till attraktiva ytor för innebandy, basket/3x3, futsal, handboll, volleyboll, badminton, minitennis, pumptrack och olika lekytor.