Padel Tour startas av ESS Group

Alla ESS hotelldestinationer erbjuder nu padelpaket och turneringar. Bild: ESS Group

Att padeln växer har inte undgått någon och på Ystad Saltsjöbad, där allt började en gång, finns padelbanor 200 meter från lobbyn. På ESS senaste hotelldestination Ellery byggdes banor inne på hotellområdet och fler är på gång. Men nu tas nästa stora steg i ambitionen att skapa Sveriges främsta padeldestinationer, lanseringen av ESS Group Padel Travel Tour.

I ambitionen om att bygga Sveriges bästa padeldestinationer gör ESS ett flertal olika satsningar. Centralt står det egna touren som kommer rulla på de 7 svenska hotelldestinationerna Ystad Saltsjöbad, Ellery Beach House, MJ’S, Falkenberg Strandbad, Steam Hotel, Hotel Pigalle och Hotel Bellora. Touren är inte för proffsen utanför riktar sig till ”vanliga” spelare med ett genuint intresse av att ta sitt spel och padelintresse till nästa steg. Och samtidigt hinna med ett dopp i poolen om man väljer något av resorthotellen, en riktigt bra middag och en trevlig social atmosfär.

”Vi älskar att göra grejer till 100 procent och nu är tiden perfekt för att utveckla och förnya hur man kan uppleva padel i Sverige. Tanken med vår satsning är egentligen rätt enkel, vi vill tillsammans med våra padelälskande gäster skapa nya upplevelser. En ESS Padel Tour för alla de som inte är proffs är en fin start tror vi. Kombinationen av en bra turnering, spännande och snabb americano, clinics med skönt häng i pool, bubbel, mat och bubbel, det hoppas vi att många kommer gilla. En weekend med kompisarna fylld med padel och allt annat som gör livet bra,” berättar Anders Nilsson COO ESS Group.

Förutom den egna turneringen så lanserar man helt nya padelhotellpaket på alla de 7 hotellen. Paket som innehåller padelbanor men också övernattning, middag, pool access (resorthotellen) och en speciell padel-goodie bag på rummet. Gästerna kan välja mellan mängder av olika paket och alla dessa kan köpas året om. Begränsat antal och först till kvarn och tillgängligheten släpps upp idag den 22 april. Genom nära samarbeten med lokala padelhallar garanteras attraktiva tider och banor.

”På Ystad Saltjöbad var vi med i padelsatsningen som startade för 3 år sedan tillsammans med Ystad Tennisklubb. På nya Ellery Beach House byggde vi två banor från start. Vi planerar nu för ytterligare totalt 10 banor runt om på våra hotell och hoppas allt ska stå klart inom 2 års tid. Fyri i Hemsedal och Marienlyst i Danmark står också på tur för den här typen av satsningar. Vi lovar att göra vårt allra bästa för att vara med i utvecklingen av padelupplevelser framåt och hoppas att svenska padelspelare nu vill upptäcka våra aktiva alternativ till hemester.” avslutar Anders Nilsson.