Nya produkter i serien Rosenlund lanseras av HAGS

Bild: HAGS

Med de nya produkterna som HAGS lanserar i serien Rosenlund ökar möjligheterna för att skapa unika och funktionella mötesplatser.

HAGS senaste möblerserie Rosenlund lanserades hösten 2020. Nu utökas sortimentet och med det även flexibiliteten och kombinationsmöjligheterna. Soffa, bänk och bord får nu sällskap av nya produkter i form av: 

  • Blomlådor som enkelt kan omvandlas till sittplatser
  • Spaljéer i olika storlekar
  • Cykelställ 
  • Papperskorgar med möjlighet till källsortering

- Det känns väldigt roligt att vi nu har designat HAGS hittills mest kompletta möbelserie, som knyter ihop flera produkter. Designstilen går som en röd tråd genom hela sortimentet där raka linjer och geometriska former möter varandra på ett stilrent sätt säger Disa Danevad, designer på HAGS.

Rosenlund är ett flexibelt modulsystem som ger möjligheten att skapa en färgstark utemiljö anpassad efter egna önskemål. Serien har en stilren men robust design. Genom att kombinera ihop de produkter och färger som bäst passar in i omgivningen kan man skapa en utemiljö som både sticker ut och smälter in. 

Som alla våra produkter för utomhusbruk är Rosenlund framtagen för att hålla i många decennier. Vi använder oss av tätvuxen furu från norra Sverige, ett av de bästa materialen för parkmöbler som skall hålla år efter år. Träslaget är FSC certifierat. Rosenlund erbjuds i fyra olika kulörer röd, grön, blå och mörkgrå samt ett galvaniserat alternativt. Färgerna är fina var för sig eller i en kombination.

- Från start har en av våra fokuspunkter varit att Rosenlund ska vara modulärt och det har den verkligen blivit. Här är det bara kreativiteten som sätter gränserna, avslutar Disa Danevad.