Två helt nya Padelbanor på Skara Sommarland

Janne Nilsson, vd på Skara Sommarland. Foto: Andreas Rickstrand

Den relativt nya sporten padel bara växer i popularitet och nu byggs två helt nya utomhusbanor på Skara Sommarland. Banorna, som byggs i samarbete med We Love Padel, blir de första utomhusbanorna i närområdet och kommer vara tillgängliga för såväl campinggäster som för allmänheten när de öppnar vecka 19.

I förra veckan inledde Skara Sommarland bygget av två utomhusbanor för den populära sporten padel. Banorna byggs i samarbete med företaget We Love Padel, som bland annat har ett tätt samarbete med tennisprofilen Robin Söderling. Banorna beräknas stå klara under vecka 19 och kommer att vara tillgängliga både för boende i närområdet och för Skara Sommarlands gäster. Utomhusbanorna blir de första i sitt slag i närområdet och kommer hållas öppna för spel så länge vädret tillåter. Förhoppningen är att padelbanorna ska tillföra en extra aktivitet för campinggästerna och samtidigt vara en mötesplats för boende i omgivningen.

– Padel är en oerhört populär och växande sport och det känns jättespännande att vi i samarbete med We Love Padel snart kommer kunna erbjuda två banor till både våra gäster och boende i närområdet, säger Janne Nilsson, vd på Skara Sommarland.