I sickla öppnar inomhuscenter för fotboll

Bild: Atrium Ljungberg

I april får Sickla ett inomhuscenter för fotboll. Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Skills Academy Football Center som erbjuder aktiviteter för fotbollsälskare i alla åldrar. Skills Academy kommer även att bedriva aktivitetsfritids, i syfte att inspirera barn till ett liv i rörelse. Med etableringen stärks Sicklas utbud av sport- och fritidsaktiviteter ytterligare. Sedan tidigare finns bland annat Klätterverket, Sickla Padel, Sickla Indoor Golf och ett flertal gym etablerade i området.

Skills Academy Football Center är en destination för alla fotbollsentusiaster oavsett kön, ålder och individuell nivå. I april slår de upp sina dörrar i Sickla på en yta om cirka 1000 kvadratmeter. Skills Academy erbjuder allt från individuell teknikträning i matchlika situationer, fysisk funktionell träning, lagträningar, läger och fotbollskalas.

Dessutom kommer Skills Academy att bedriva fritidsverksamhet, med syfte att skapa förutsättningar för barn att få ett liv i rörelse.  Verksamheten är auktoriserad av Nacka kommun som pedagogisk barnomsorg för barn i årskurs F-6. Skills Academy välkomnar barn redan under våren 2021 och finns som valbart alternativ i Nacka kommuns e-tjänst.