Köld- och stöldskyddat cykelgarage

Oskyddade och insnöade cyklar inspirerade Dooman Teknik till ny modell av Cykelgarage. Bild: Dooman Teknik

Cyklar oskyddade mot stöld och köld fick Dooman Teknik att ta fram CB6 Arctic, en ny modell av deras tidigare varianter på cykelgarage. 

- På Dooman har vi ju egentligen utvecklat frostskyddade och värmeisolerade minigarage sedan 80-talet men då främst avsett till förvaring av olika typer av handikappfordon. Nu har vi dock sedan ett par år tillbaka känt ett ökat tryck från våra kunder och marknaden på dels stöldsäkra förvaringslösningar men också på frostskyddade och värmeisolerade cykelgarage, säger Robert Kjellman Försäljningsansvarig på Dooman Teknik.

Med lång branscherfarenhet, egen utveckling och produktion har Dooman Teknik tagit fram några olika alternativ på vad man idag kallar CB6 Arctic och under 2020 har man levererat ut till olika delar av landet till såväl privata kunder som kommuner och företag.

- Det finns andra varianter av cykelgarage t.e.x CB5 som är ett riktigt bra och stöldsäkert garage men i något enklare utförande och inte isolerat. Denna modell CB6 Arctic är något av en premium modell, fortsätter Robert. 

CB6 Arctic bygger på en gedigen konstruktion i lättmetall, golv i marinplywood från offshorebranschen samt väggar, tak och dörr i dubbla aluminium plåtar med köldbrygga.