Vildmarkshotellet lanserar två helt nya weekend-upplevelser

Nu kan du boka en Lyx- eller Relax-weekend på Vildmarkshotellet

Allt fler väljer nu att semestra på hemmaplan, där olika naturupplevelser efterfrågas i allt högre utsträckning samtidigt som man vill begränsa sitt resande. Bara två timmar från Stockholm intill den natursköna miljön vid Bråvikens rand ligger Vildmarkshotellet, som nu lanserar två helt nya weekend-upplevelser, Lyxpaketet och Relaxpaketet. Den gastronomiska upplevelsen och avkoppling står i fokus, men det finns även en mängd olika aktiviteter att addera till sin vistelse, så som spabehandlingar, träningspass, morgonyoga, mountainbike, djurguidningar och whiskeyprovning.

Bara två timmar från Stockholm, intill Kolmårdens djurpark på klipporna ovanför Bråvikens rand, ligger Vildmarks-hotellet. Hotellet genomgick en helrenovering för ett år sedan där både inredning och aktiviteter genomsyras av fokus på den svenska vildmarken. Maten på hotellets restaurang Terrassen är en besöksupplevelse i sig, där kockarna förädlar de ofta närproducerade råvarorna till gastronomiska läckerheter. Hotellet har varit ett populärt boende för äventyrliga familjer som samtidigt besöker Kolmården, men den 6 november lanseras två helt nya weekendupplevelser som vänder sig till en vuxen målgrupp. I både Lyxpaketet och Relaxpaketet ligger fokus på fantastiska matupplevelser och avkoppling där en läcker middag, bad och gym alltid ingår. Dessutom finns spabehandlingar, yoga, whiskeyprovning, mountainbiketurer, träningspass och djurmöten att addera till sin vistelse.

– Vi har sett en ökad efterfrågan från vuxna gäster som vill fly vardagen för en stund och unna sig läcker mat och dryck i en avkopplande miljö tillsammans. Mini-semestrar på hemmaplan har idag blivit allt vanligare och naturupplevelser efterfrågas högt, samtidigt som alla inte vill resa långt. Därför har vi skräddarsytt två helt nya upplevelser på Vildmarkshotellet där man i vår fantastiska miljö vid Bråvikens rand kan kombinera avkopplande lyx med energiboostande aktiviteter, säger Jeanette Sandberg, hotellchef på Vildmarkshotellet.