Bauhaus blir huvudpartner till Svensk Speedway

Pressfoto via Bauhaus/mynewsdesk

Elit Speedway Sverige (ESS) och Bauhaus har tecknat ett samarbetsavtal som gör Bauhaus till huvudpartner för den svenska elitserien under säsongen 2020. Samarbetet leder också till att Svenska elitserien i Speedway numera kommer gå under namnet Bauhausligan.

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, som har jobbat fram avtalet är väldigt positiv till att få in företaget som huvudpartner till Elitserien 2020.

- Jag känner en stolthet och glädje att få in ett så stort företag som huvudpartner för den svenska elitserien 2020. Det nya TV avtalet som skrevs till säsongen 2020 gör att intresset ökar för svensk Speedway. Att Bauhaus väljer att göra ett huvudpartneravtal med ESS gör att svensk Speedways varumärke stärks. Avtalet är ett år med option på förlängning.

- Det känns jätteroligt att vi stärker vår närvaro inom Svensk Speedway. Att stötta en populär publiksport som skapar känslor och engagerar är jättekul. Genom det här samarbetet får vi vara med och bygga svensk idrott, det är vi väldigt glada för, säger Johan Saxne, marknadsdirektör Bauhaus