Fortsatt satsning på Falsterbo Icelandic Power presented by Agria under Falsterbo Horse Show!

Pressfoto :falsterbohorseshow.com

Premiäråret med Islandshästar i Falsterbo kan inte summeras som något annat än en succé. 2020 kommer tävlingarna åter till Falsterbo och den Internationella Dressyrarenan förvandlas under två kvällar till en hästfest med högklassiga tävlingar för Islandshästarna. Falsterbo Horse Shows ordförande Jana Wannius berättar mer om årets fortsatta satsning.

Islandshästtävlingarna på Falsterbo Horse Show 2019 blev en dundrande succé.I år fortsätter vi med liknande grundkoncept med tillägg av bland annat särskilda ungdomsklasser.Islandshästarna på Falsterbo Horse Show har kommit för att stanna och vi är överväldigade av den positiva respons vi har fått!

Precis som 2019 kommer tävlingen erbjuda klasser för såväl proffs som Amatörer. Rebecca Holmström, tävlingsledare för Falsterbo Icelandic Power berättar mer.

Efter fjorårets succé är vi tillbaka igen och det känns helt fantastiskt, en nyhet för i år är att vi även kommer göra plats för ungdomar. Kval till ungdomsklass och amatör/öppen klass sker från alla officiella tävlingar runt om i världen. Ryttaren rapporterar in sitt resultat via Falsterbos hemsida senast 10 dagar efter avslutad tävling. De 8 bästa i varje klass får en säkrad plats till årets Falsterbo Horse Show. 

Falsterbo Icelandic Power presented by Agria arrangeras tisdag 7 juli och onsdag 8 juli 2020 på Internationella Dressyrarenan. Det är fria läktarplatser båda dagarna, endast entrébiljett krävs. För fullständigt tidsprogram se www.falsterbohorseshow.com.