Järfällabadet utsedd till årets anläggning 2019

Foto: Lars Clason/ Järfällabadet

En av många nöjda gäster i Järfällabadet

Varje år utser Medley årets anläggning bland sina cirka 25 anläggningar runt om i Sverige. Bedömningen görs utifrån resultat i kund- och medarbetarundersökningar samt försäljning under året. 2019 hamnar nya Järfällabadet i topp med finfina resultat och vinner därmed årets anläggning inom Medley med motiveringen:

Järfällabadet har gjort en fantastisk resa under året och utvecklat samtliga områden på hela anläggningen. Det har genererat i fina medarbetarundersökningar med höga och stigande trender, nöjda kunder och fin feedback på en jämn och hög nivå. Järfällabadet andas verkligen service och är därtill skickliga på försäljning. Allt detta och att det tydligt syns i resultatet gör att deras resa verkligen imponerar. Stort grattis till Järfällabadet och all personal till utmärkelsen årets Medleyanläggning 2019.

Så här säger Maria Jensen, anläggningschef på Järfällabadet, när priset delas ut:

  • Vi är såklart superglada och nöjda över äran att vinna och att våra kunder såväl som våra medarbetare ger oss ett så fin feedback i våra undersökningar. Vårt fokus är att alla kommunens invånare och besökare ska kunna njuta av bad och träning och hitta en frisk och hälsosam livsstil. Vi försöker hjälpa på bästa sätt genom att ha aktiviteter som passar alla, oavsett ålder, tidigare erfarenheter och kunskaper, och att bidra till träning och upplevelser som gör dig glad. Vi vet ju att är det roligt så blir träningen av. Och lek i badet med sina barn är faktiskt också träning. Stort tack till alla som besökt oss under året och deltagit i våra undersökningar. Nu jobbar vi vidare för att bli ännu bättre under 2020.

Om Medley

Medley är en av Sveriges ledande aktörer i bad- och friskvårdsbranschen. Fler än 20 bad- och träningsanläggningar fördelade på 17 kommuner drivs av Medley. I flertalet fall bedrivs verksamheten i anläggningar som ägs av kommuner, men verksamhet bedrivs även i egna lokaler. Vi jobbar för att alla ska hitta något som passar, oavsett om man är ung eller gammal, nybörjare eller elitidrottare. Vi vill kort och gott vara det självklara valet i Sverige för en aktiv fritid på land och i vatten.