TB-GRUPPEN TECKNAR HYRESAVTAL MED GYMKEDJAN ENDORFIN FÖR BOSTADSPROJEKTET LODGE

Visionsbild, Lodge

De 45 bostäderna som TB-Gruppen uppför i Stadsskogen, Alingsås får nära till gymet tack vare etableringen av gymkedjan Endorfin i bostadsrättsföreningens lokal.

-Vi är glada över att kunna addera ytterligare värden till de boende i Lodge, säger Hans Dahlin, projektutvecklare på TB-Gruppen.

TB-Gruppen, med verksamhet i Alingsås, Göteborg, Uppsala och Stockholm, har med sina 50 år i branschen lång erfarenhet av stadsutveckling. I gruppen finns bolag verksamma inom både bostadsutveckling, kommersiell utveckling och fastighetsförvaltning. Ett av de pågående bostadsprojekten är Brf Lodge – 45 bostäder i det populära området Stadsskogen i Alingsås, som just nu är under försäljning och uppförande.

-Intresset för Lodge har varit gott, säger Hans Dahlin, projektutvecklare på TB-Gruppen. Vår ambition har varit att skapa ett boende som passar den aktiva människan, som uppskattar närheten till naturen och till idrottsanläggning, skola och service. Därför känns det extra roligt att nu kunna addera ytterligare ett värde till de boende, nämligen möjligheten att kunna träna på gym i det egna huset. Endorfins etablering i Stadsskogen stärker även centrumkänslan i området och bidrar till en levande stadsdel.

Gymkedjan Endorfin finns idag på tre platser och från och med december 2020 när bostäderna är klara för inflyttning finns man alltså även i Lodge, Stadsskogen.
-Vi har valt att teckna avtal med Endorfin för att deras verksamhet passar väl in i vårt bostadskoncept, säger Hans Dahlin. Det är en väletablerad och långsiktig aktör med ett attraktivt utbud.