Spöktåget - ny attraktion på Scary Sommarland

Spöktåget ny attraktion på Scary Sommarland. Pressbild Sommarland

Under hösten förvandlas Skara Sommarland till Halloweenupplevelsen Scary Sommarland. Utöver alla vanliga tivoliattraktioner som är öppna, lanseras också två speciella Halloweenattraktioner. Idag kan vi avslöja den första Halloweenattraktionen – Spöktåget! Spökkonduktören Boo har tagit över Sommarlandståget och gör allt han kan för att ta med tåget och alla passagerare tillbaka till Spökriket.

Den 26 oktober slår Skara Sommarland upp portarna till ett Halloweenfirande för första gången, då parken även tillfälligt byter namn till passande ”Scary Sommarland”. Hela tivoliområdet med dess attraktioner håller öppet och parken kommer att tematiseras i Halloweens tecken, där besökarna också kommer att bjudas på två specialanpassade Halloweenattraktioner. Idag avslöjar vi den första – Spöktåget!

I en kuslig tid för länge, länge sedan manövrerade Spökkonduktören Boo ett spöktåg mellan människovärlden och Spökriket. Under en oväntad, ryslig höststorm kastades Boo av från sitt spöktåg och har sedan dess varit fast i människovärlden. Boo har sedan dess gjort allt för att få tag på ett nytt tåg så att han kan återvända till Spökriket. Ju fler år som passerat, desto rysligare och galnare har Boo blivit i sin kamp att hitta ett tåg. Nu har han tagit sikte på Sommarlandståget som det perfekta färdmedlet för att återvända till Spökriket. Kommer han att lyckas och vad händer i så fall med tågets alla passagerare …?

Spöktåget är en Halloweenattraktion för hela familjen utan längdgränser eller åldersrekommendationer, där det klassiska Sommarlandståget blivit intaget av en spökkonduktör.