Dalform lämnar avtryck i Alphaskolan

Bild: Dalform.se

Dalform fortsätter att vara en populär leverantör av skåplösningar till olika projekt. Ett renoveringsprojekt som nyligen avslutats är Alphaskolan i Nyköping, som var i behov av olika skåp till sina elever och personal. Pasi Rönkkö, som var projektledare för renoveringen av skolan, är mycket nöjd med resultatet när skåpen kom på plats.
– Första gången jag stötte på Dalform var på en mässa, och jag imponerades av de välproducerade och gedigna skåpen. Skåpen är stabila konstruktioner som dessutom var betydligt mindre bullriga än andra skåp, berättar Pasi Rönkkö.

Alphaskolans korridorer och lokaler behövde specialanpassade lösningar för skåp, vilket är Dalforms signum. Pasi Rönkkö öser också beröm över sättet som Dalform hjälpt till med speciallösningar efter syfte och behov. Bland annat tyckte han om att det gick smidigt att sätta in galler och eluttag i skåpen, för elever som exempelvis behöver ladda sina telefoner och datorer.
– Samarbetet har varit mycket bra med Dalform, som jag absolut kan rekommendera. Framför allt är det flexibiliteten som jag gillade mest och de rejäla skåpen med hög kvalité är en stor prick över i:t, säger Pasi Rönkkö.

Samarbetet med Pasi och Alphaskolan slutade inte heller vid elevskåpen, utan Pasi och hans kollegor ville ha hjälp av Dalform med fler delar av projektet. Förutom klädskåp till personalen i bespisningen så producerade också Dalform låsbara bänkskåp som Pasi med kollegor tagit fram ritningarna till.