Pontus in The Air öppnar på Arlanda

Mario E Moroni och Pontus Frithiof. Foto: Martin Löf
Mario E Moroni och Pontus Frithiof. Foto: Martin Löf

Nu öppnar den nya restaurangen, Pontus in the Air, vid Terminal 5 på Stockholm Arlanda Airport. Det är krögaren och entreprenören Pontus Frithiof som ligger bakom öppningen av den nya restaurangen, och fokus har legat extra mycket på snabb service. Bland annat kommer resenärerna att kunna göra sin beställning redan på väg till flygplatsen via en app för att snabbt och smidigt kunna ta med mat ombord.

Den nya satsningen innefattar ett restaurangkoncept i tre delar för att ge resenärerna ett brett utbud och möjlighet att välja utifrån prisnivå och beroende på hur lång tid det är kvar till avgång.

Brasserie – En klassisk bistro med bordsservering för upp till 100 sittande Market -går i en industribetonad saluhallsstil och rymmer upp till 150 platser. Den tredje avdelningen, Take Off, erbjuder ett urval rätter och drycker med take-away service.

Restaraungen, som kommer att servera både lunch frukost och middag, utlovar en maximal väntetid på 12 minuter efter beställning.

- Pontus in the Air är ett väldigt spännande projekt som inte liknar något annat som finns på Arlanda idag. Vår önskan är att resenärerna i framtiden alltid väljer att börja sin resa hos oss med frukost, lunch, middag eller för ett glas i barerna. Vårt mål och förhoppning är att bli den bästa flygplatsrestaurangen i Europa, säger Pontus Frithiof.