Nordens första trampolinpark öppnar

Foto: Skanska

Skanska har tecknat hyresavtal med Airhop för Nordens första trampolinpark. Lokalen är på 1 200 kvadratmeter och ska öppna innan sommaren.

Airhop är ett större internationellt koncept för trampolinparker för inomhusaktiviteter och parken består av drygt 750 kvadratmeter sammankopplade trampoliner. Torpavallen blir den första parken i Norden.

 – Airhop är ett mycket intressant koncept som stärker Torpavallen som en modern handelsplats.  Genom ett samarbete med våra hyresgäster har vi skapat ett större utbud av service, aktivitet och shopping, säger Henrik Ahnström, marknadsområdeschef på Skanska Fastigheter Göteborg i ett pressmeddelande.

Torpavallens handelsplats färdigställdes under 2012 och består av totalt 10 000 kvadratmeter. Nuvarande hyresgäster är Media Markt, SATS, Sova, Arken Zoo och Max Hamburgare. Efter att Media Markt anpassat sina lokaler för ett mer kompakt och modernt koncept frigjordes yta för ytterligare en hyresgäst. I och med uthyrningen till Airhop är nu handelsplatsen åter fullt uthyrd.