Gimo spa öppnar igen efter renovering

Foto: Gimo Herrgård.

Gimo Herrgård stängde nyligen igen Sjöstugan för en storrenovering, både framför och bakom kulisserna. Nu görs en stor satsning mot både långväga gäster och grannar i trakten.

I början av 90-talet byggdes Sjöstugan om från en gammal bryggstuga l en bastustuga för konferensgäster som besökte Gimo Herrgård i stora grupper. Då var det gemensamma duschar och bastu, ett litet relaxrum med pinnstolar. Den gemensamma bastun är fortfarande kvar efter vinterns renovering men i övrigt skiljs damerna och herrarna åt. Fler utomhusjacuzzis har tillkommit på trädäcket och så här i vintertid går det också utmärkt att ta sig ett uppfriskande isvaksbad. 

SPA-behandlingarna är framtagna tillsammans med Maria Åkerberg som är en av landets främsta hudvårdsspecialister och inkluderar allt från hot stone-massage till chokladinpackningar och en speciell SPA-kur man får utföra själv eller på varandra.

Att välja en svensk hudvårdsserie var lika självklart som de svenska material, ek och granit, som använts. 

"Vi vill att alla nordupplänningar ska känna sig stolta över Sjöstugan och Gimo Herrgård och därför är det viktigt för oss att välja lokala leverantörer och byggare", kommenterar Gimo Herrgård i pressmeddelandet.