Winter Games i Sälen utvecklas

Foto: Skistar.

Skistar Winter Games i Sälen är ett ständigt växande evenemanget, som nu utökas från Lindvallen och Tandådalen till att även inkludera Hundfjället. Här blir det fler winter games-aktiviteter för de allra yngsta med snögubben Valle i spetsen.

- Det här är vårt i särklass största evenemang och en riktig fest för alla som älskar skidåkning. Sälen Winter Games är en mix av flera olika discipliner vilket ger en bra bredd för alla typer av skidåkare. Allt från den klassiska slalomtävlingen Ski Funtastic i Lindvallen med svenska landslaget till stjärnbesökta Swedish Snowboard Series och Swedish Slopestyle Tour i Tandådalen. Det känns jättekul att Winter Games växer och att vi utökar med Hundfjället och kostnadsfria winter games-aktiveringar med Valle för de yngre barnen, säger Fredrik Rydén, marknads- och eventansvarig för Skistar Sälen.

 Winter Games består av flera aktiviteter för stora och små och passar alla oavsett nivå. Tanken är att alla ska kunna inspireras och utvecklas som skid- och snowboardåkare.