Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, jun, 19 2019
Senaste Nytt

Ny träningsanläggning öppnar i Sigtuna stadsängar

Bild: Sigtuna Stadsängar.
Bild: Sigtuna Stadsängar.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 20 mar 2019

Hösten 2020 får Sigtuna stadsängar en egen tränings- och hälsoanläggning då WE slår upp portarna till sin tredje anläggning. I Lidls lokaler vid Pilsborondellen öppnar WE ytterligare 700 kvm.

2016 öppnade hockeyprofilen och fotbollsdomaren WE Sigtuna på Stora gatan i Sigtuna stad. I somras öppnade duon sin andra anläggning i centrala Knivsta. Nu öppnar de sin tredje anläggning i Sigtuna stadsängar. Med Lidl som granne vid Silvertorget byggs ett toppmodernt gym om 700 kvm, WE Sigtuna stadsängar, som ska komplettera de redan två befintliga gymmen i Sigtuna stad och Knivsta.

I Sigtuna stadsängar skapas en stadsdel där åsikter och idéer tas tillvara och där invånarnas tankar är viktiga byggstenar. Bostadsutvecklarna håller hög standard gällande miljöpåverkan, energi samt ekonomisk och social hållbarhet via inbyggda incitament i form av bland annat markrabatter.

Bolaget har som vision att göra Sigtuna till Sveriges mest hälsosamma kommun. En hållbar stadsdel innebär naturligtvis också fokus på rörelse och välmående. 

WE Sigtuna stadsängar öppnar hösten 2020 i Lidls lokaler som just nu byggs enligt högt ställda hållbarhetskrav.

-Vi är så glada att det är just WE som flyttar in, tillsammans kommer vi skapa grunden till en stadsdel som har den perfekta kombinationen av mat och hälsa. Som hängiven Sigtunabo ser jag verkligen fram emot detta, säger Johan Augustsson Sverigechef Lidl.

 

Annons