Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, jul, 22 2019
Senaste Nytt

Villa Strandvägen i Ystad uppmärksammas i White Guide

Bild: ESS Group.
Bild: ESS Group.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 13 feb 2019

Nyligen utsågs Villa Strandvägen till Sveriges mest romantiska hotell. Det lilla boutiquehotellet toppar sedan tidigare Trip Advisors lista över ”bästa mindre hotell i Sverige” och har belönats med utmärkelsen ”Certificate of Excellence” tack vare sin kontinuitet i fina omdömen. Även White Guide uppmärksammade nyligen Villa Strandvägen genom att dela ut hotellutmärkelsen ”Global Exceptionell” och rankar hotellet topp åtta i Sverige.

Villa Strandvägen, som ligger bara ett par hundra meter ifrån Ystads sandstrand, stod klart redan 1899. Mer än hundra år senare fick Villa Strandvägen åter nytt liv när ESS Group år 2015 tog över den gamla Villan. 

Hit kommer kärlekspar från hela landet, vissa för att fira en bröllopsdag andra bara på vardagsflykt. De individuellt och charmigt inredda rummen är bara sju till antalet vilket ger en stilla och privat inramning som bjuder in till romantik. 

- Kombinationen av den vackra miljön och att vi lyckats skapa en varm och mysig känsla i hela huset, gör att många känner att de kan slappna av direkt när de checkat in. Det tror jag är en av anledningarna till att många ser oss som en romantisk plats. Extra härligt så här i alla hjärtans dag-tider, berättar Carina Dillman, General Manager för Villa Strandvägen.

Bara 100 meter från Villa Strandvägen ligger systerhotellet Ystad Saltsjöbad med en av Sveriges mest prisbelönta SPA-anläggningar. Kärleksparen på Villan har fri tillgång till anläggningen under hela sin vistelse och kan njuta av himmelssängar, varma källor och den sprakande eldrelaxen - ett besök få resenärer vill missa.

- Vi är väldigt glada för utmärkelsen, vi vill alltid ge våra gäster en upplevelse och förmedla en känsla på Villa Strandvägen, att den känslan översätts till romantik är en stor framgång för oss, avslutar Carina Dillman.

Annons