Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, jun, 19 2019
Senaste Nytt

Orsa Camping blir femstjärnigt

Bild: Grönklittsgruppen.
Bild: Grönklittsgruppen.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 06 feb 2019

Orsa Camping blir Dalarnas första femstjärniga camping. Belägen vid Orsasjön är Orsa Camping en lysande pärla för campingkedjan Svenska Campingpärlor.

– Orsa Camping är en fantastisk idyll och är Dalarnas mest besökta camping men känns ändå aldrig trång. Nu kommer vi att fortsätta satsa på att Orsa Camping ska bli Sveriges bästa familjecamping, säger Anders Östring, campingchef på Svenska Campingpärlor.

Alla som är medlemmar i SCR Svensk Camping har möjlighet att klassificeras. Klassificeringen av en campinganläggning innebär att vad som erbjuds på campingen och vilken standard den håller mäts. Antal stjärnor ger gästen en snabb uppfattning av vilken standard som kan förväntas. Klassificeringssystemet består att fem staplar; miljö, hygien, service, aktiviteter och event.

– Vi har jobbat hårt i många år med att utveckla värdskapet. Vi har en fantastisk personalgrupp med en hel del sommarjobbare som alla har ett och samma mål – att bli Sveriges bästa familjecamping. Med Dalarnas första 5-stjärniga campingplats hoppas vi nu att fler ska upptäcka Dalarna och inte minst Siljansbygden.

Annons