Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, jan, 22 2019
Senaste Nytt

Sundstabadet blir värd för H2O-dagarna

Bild: Karlstads kommun.
Bild: Karlstads kommun.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 14 mar 2018

Det är återigen dags för vatteninspirationsdagarna H20 att återvända till Sundstabadet och Karlstad. Svenska Badmästareförbundet genomför årligen vatteninspirationsdagarna H2O. Konferensen riktar sig till professionella gruppträningsinstruktörer i vatten. Vid förbundets styrelsemöte beslutades att Sundstabadet i Karlstad står som värd för evenemanget 2018. Arrangemanget genomförs i augusti 2018 och beräknas locka minst 150 personer från hela landet.

- Vi vill självklart förlägga H20-dagarna på en anläggning som ligger i framkant och då blev Karlstad ett naturligt val även för 2018, säger Svenska badmästareförbundets ordförande Tim Greneby.

Under dagarna kommer det att genomföras drygt 50 vattenträningspass och föredrag. H2O-dagarna kommer tillbaka till Karlstad, där arrangemanget med framgång genomfördes även 2016.

- Karlstad och Sundstabadet gjorde ett otroligt arrangemang 2016 ochvisade redan då att de är en av landets bästa anläggningar vad det gäller vattenträning. Vi vill självklart förlägga H2O-dagarna på en anläggning som ligger i framkant och då blev Karlstad ett naturligt val även för 2018, säger Tim Greneby, ordförande i Svenskabadmästareförbundet.

Arrangören Sundstabadet har några intensiva månader med att arbeta fram ett spännande innehåll till dagarna. Redan klart är att rallyprofilen Tina Thörner kommer att vara öppningstalare. Förhoppningen är att H2O-dagarna ska göra att Sundstabadets ordinarie vattengruppträningsutbud kommer att vara ännu mer spännande och nydanande för Karlstadsborna efter det att H2O-dagarna har genomförts.

- Sedan nya Sundstabadet öppnade för fem år sedan har vi haft som målsättning att bli en av landets absolut bästa anläggningar inom gruppträning i vatten. De duktiga instruktörernas engagemang och intresse gör att vi tilldelats Sveriges största arrangemang inom området. Det är fantastiskt kul och H2O-dagarna kommer att göra att vi på sikt kan göra en ännu bättre verksamhet för våra gäster, säger Stephan Hammar, verksamhetschef Bad och Sport, Karlstads kommun.

Annons