Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, apr, 25 2019
Senaste Nytt

APM Sport lanserar nya Power Equipment

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malin Hermansson. Bild: Sanna Kesselfors.
Malin Hermansson. Bild: Sanna Kesselfors.
Johan Söderlund demonstrerar den multifunktionella Power Station. Foto: Sanna Kesselfors.
Johan Söderlund demonstrerar den multifunktionella Power Station. Foto: Sanna Kesselfors.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 07 mar 2018

I monter A 03:20 finns Idrott- och gymnastikleverantören APM Sport för att informera om säkerheten i idrotts- och gymnastiksalar, men framförallt för att visa upp nyheter inom gymutrustning och styrketräningsmaskiner, vilket är ett nytt inslag i sortimentet sedan juli 2017.  

- Det känns roligt att vara tillbaka på Träffpunkt Idrott.  Nytt för i år är att vi, förutom helhetslösningar för idrott- och gymnastiksalar, även kan erbjuda gym- och träningsutrustning som går att designa efter eget behov och är anpassade för både inne- och uteklimat, säger Johan Söderlund, servicetekniker och besitkningsman på APM Sport. 

- Det känns spännande och kul att prova på en ny marknad. Intresset för gym-, hälsa och fitness har ökat och vi märker tydligt att det är en starkt växande bransch, fortsätter Johan Söderlund. 

APM Sports nya träningsmaskiner är fabriksanpassade och skräddarsydda efter önskan och behov. I utbudet finns 150 olika varianter på styrketräningsredskap som kan matchas med maskinerna, bland annat torn, kabeldrag, bänkar, räcken och viktmaskiner. 

- Maskinerna har en stabil och robust konstruktion som gör att vi kan garantera en säker träning även under mycket hög belastning. Produkterna är också tillverkade för att klara av daglig och långvarigt bruk, vilket gör att de passa utmärkt för de miljöer som vi vänder oss till. Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas mer inom området, säger Malin Hermansson, utställare från AMP Sport.  

Annons