Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, feb, 19 2019
Senaste Nytt

Solar Egg deltar i tävlingen ”Building of the year”

Bild: Riksbyggen.
Bild: Riksbyggen.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 25 jan 2018

Solar Egg har kvalificerat sig för tävlingen ”Building of the year” i kategorin ”Small Scale Architecture”. Tävlingen arrangeras årligen av ArchDaily, som är en webbplats för arkitekter över hela världen, med cirka 13 miljoner besökare varje månad.

– Det är fantastiskt roligt och det ska bli mycket spännande att följa tävlingen. Tävlingen sammanfaller också med att vi inom kort ska ta det första spadtaget för Brf Fjällvyn i Kiruna, säger Mathias Sandberg, marknads- och försäljningschef på Riksbyggen Bostad Stockholm/Uppsala/Norr.

Brf Fjällvyn är det första projektet i Riksbyggens långsiktiga satsning att bygga nya bostäder i takt med stadsomvandlingen av nya Kiruna.

– Vi hoppas nu förstås att många ska gå in och nominera Solar Egg i kategorin ”Small Scale Architecture” fram till 31 januari. Förhoppningen är sedan att Solar Egg blir en av fem finalister som går vidare till den slutgiltiga omröstningen som startar den 1 februari. Tävlingen pågår sedan fram till den 8 februari, säger Mathias Sandberg

 

Annons