Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, feb, 19 2019
Senaste Nytt

EY gör tennissatsning med Good to Great

Fotograf: Good to Great.
Fotograf: Good to Great.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 23 jan 2018

Good to Great Tennis Academy och revisions- och rådgivningsföretaget EY gör en gemensam tennissatsning på framtidens unga tennistalanger. Team EY kommer att skapa möjligheter för lovande 13- och 14-åriga tjejer i Sverige och framöver kan satsningen även inkludera killar i samma ålder.

EY möjliggör att tjejerna kan träna med ett helhetsupplägg inom tennis, fysträning, ett medicinskt nätverk kopplat till teamet och tävla internationellt. Spelarna i Team EY hävdar sig bra internationellt och satsningen innebär att de får träna samt tävla i en miljö i världsklass.

– Vi är stolta och glada att tillsammans med EY skapa förutsättningar för unga tjejer som har en stark inre passion för att nå sina drömmar inom tennis, säger Nicklas Kulti, partner på Good to Great Tennis Academy, och fortsätter; i en individuell idrott som tennis så är det viktigt att tillsammans kunna träna, tävla och skapa gemensamma mål.

– EY vill bidra till utvecklingen av unga tennistalanger genom Good to Great. Det är ett unikt idrottskoncept som stämmer väl överens med vårt syfte och de värderingar som EY står för. Vi är stolta över att få vara med och stötta framtidens tennisstjärnor och svensk tennis i stort. Men även inspirera andra ungdomar att satsa på idrott och hälsa, säger EY:s Sverigechef Jesper Almström. 

Annons