Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, jan, 24 2019
Senaste Nytt

20 White Guide-listade restauranger på SkiStars skidorter

Bild: SkiStar.
Bild: SkiStar.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 04 jan 2018

Nu är över 20 stycken av SkiStars  restauranger listade på White Guide, med Sveriges bästa restauranger och caféer.

– Våra gäster vill ha variation. Det finns de som uppskattar det enkla med matsäck i en snögrop med vy över skidbacken eller att äta lunch i stugan, andra vill njuta av en härlig matupplevelse med fina råvaror och det är vi stolta över att kunna erbjuda, säger Linda Morell på SkiStar.

Besökarna kan njuta av restaurangupplevelser med specialiteter från världens alla hörn. 20 restauranger på SkiStars olika skidorter finns med på White Guides lista över Sveriges bästa restauranger och caféer i klassificeringen ”God klass”. Ett flertal av dem finns i Åre där besökarna kan välja mellan allt från vilt till italienska klassiker. Det finns även en stor mängd restauranger och lounger, ett flertal mysiga caféer samt ett bra nöjesutbud med storstadspuls. 

-I Åre kan man bland annat hitta Copperhill Mountain Lodge med en fantastisk restaurangmiljö eller världsunika Fäviken. Även Fjällpuben, Vinbaren och BomBom är populära och välrenommerade restauranger i Åre, säger Niclas Sjögren Berg destinationschef SkiStar Åre.

Bland restaurangerna i Sälen är sex stycken listade i White Guide och totalt finns ett 50-tal restauranger, lounger och caféer. Även skidorterna Hemsedal och Trysil i Norge har restauranger som är värda att besöka och den österrikiska skidorten St. Johann har inte mindre än 20 restauranger i skidområdet och mer därtill i byn vid skidområdets fot.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda våra besökare så fina restaurangupplevelser på våra skidorter. Vi vet att valfrihet står högt i kurs när man väljer skidort och att kunna erbjuda hög kvalitet och stor variation för alla plånböcker vad gäller matupplevelser gör oss unika i skidvärlden, avslutar Linda Morell.

Annons