Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, jan, 24 2019
Senaste Nytt

SkiStar Vacation Club lanseras i Åre

SkiStar Vacation Clubs nya boende: Åre Village Foto: SkiStar.
SkiStar Vacation Clubs nya boende: Åre Village Foto: SkiStar.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 27 nov 2017

För sex år sedan startades SkiStar Vacation i Lindvallen och har sedan dess utvecklat ett flexibelt andelsägande av fjällnära boenden. Nu växer konceptet och lanseras i Åre under 2018.

- Konceptet erbjuder backnära boenden med hög komfort, vilket för många är en viktig del för en lyckad fjällsemester. Det känns helt rätt att kunna erbjuda detta i Åre som är ett av Sveriges mest eftertraktade fjällområden och högaktuell med ett kommande alpina VM 2019, säger Niclas Sjögren Berg, destinationschef i Åre.

SkiStar Vacation Clubs delägda boende, Åre Village, som nu släpps till försäljning har ett bra läge med endast några minuters promenad från Åre Torg med "året runt öppna" restauranger, caféer och butiker. Lägenheterna är renoverade enligt SkiStar Vacation Clubs höga standard och rymmer mellan åtta till tio personer och har balkonger som vetter mot Åresjön. Med gångavstånd till tågstation, SkiStarshop och Skidbussen precis utanför dörren tar man sig lätt runt i området utan bil. Åres varumärke, unika natur och breda utbud av nedfarter och pister passar väl som ort för delägt boende.

- Efterfrågan på delägt boende är hög och stigande, inte minst för de attraktiva lägen som vi erbjuder och den höga standarden som säkras upp över tid genom att många ägare delar på kostnaderna. Med Åre som ort tror vi efterfrågan kommer vara hög redan från start nu när vi öppnar upp försäljningen av Åre Village, säger Hafez Tadayon, SkiStar Vacation Club.

Annons