Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, dec, 17 2018
Senaste Nytt

Bransons Virgin Voyages lanserar kryssningar endast för vuxna

Richard Branson konstaterade vid det första fartygets kölmontering i Genua att - det kommer att bli det mest kända fartyget som seglar på de sju haven eftersom det levererar en oemotståndlig kryssningsupplevelse.  Illustration:  Virgin Voyages
Richard Branson konstaterade vid det första fartygets kölmontering i Genua att - det kommer att bli det mest kända fartyget som seglar på de sju haven eftersom det levererar en oemotståndlig kryssningsupplevelse. Illustration: Virgin Voyages
Publicerad av
Markku Björkman - 01 nov 2017

Den brittiska affärsmannen och filantropen Richard Branson, grundaren av Virgin Group, kommer att lansera kryssningar endast för vuxna från och med 2020 på rutter som inkluderar Karibien, rapporterade media den 1 november.

Tillkännagivandet gjordes av Branson i Genova, Italien, där han själv bevittnade byggstarten av det första av tre fartyg, som Branson har gett arbetsnamnet ”Lady Ships”.

Därmed blir Virgin det första kryssningsföretaget som erbjuder resor endast för vuxna över 18 år.

Det första kryssningsfartyget, som registreras för 110 000 ton kommer att ha en bemanning på mer än 1 150 personer och kan ta mer än 2 700 passagerare.

Det första av tre fartyg, som förses med modern design, kommer enligt Virgin Voyages att sättas in på flera linjer i Karibien. Fartyget kommer att ha 86 procent av rum med terrass och 93 procent med havsutsikt. Enligt media har Virgin Voyages redan tillkännagett att försäljningen av biljetterna till allmänheten genom en deposition på 500 dollar har inletts.

Källa: Business Insider Nordic

Annons