Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, dec, 17 2018
Senaste Nytt

Zlatans nya karriär - öppnar padelcenter i Stockholm

Zlatan Ibrahimovic. Bild: Frankie Fouganthin
Zlatan Ibrahimovic. Bild: Frankie Fouganthin
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 24 okt 2017

 

Zlatan Ibrahimovic går ut och meddelar att han i framtiden kommer att satsa på racketsporten padel, genom att öppna padelcenters i flera städer. Redan innan årsskiftet kan en ny anläggning öppna i Årsta, söder om Stockholm. 

Enligt rapportering från olika medier är det företaget Padel Zenter Årsta som planerar att öppna Stockholms största padelcenter. Enligt bygglovsansökan, som fått tillfälligt godkänt, omvandlar man en lagerlokal vid Årstafältet. 

– Det är på gång i allra högsta grad. Det har trasslat lite med bygglovsärendet men allt är utrett och nu planerare vi öppna Stockholms största padel-anläggning, säger Mikael Ebe, rådgivare till bolaget Padel Zenter Årsta till Stockholm Direkt. 

Tidigare idrottsstjärnor som Peter Forsberg och Jonas Björkman äger redan padelcenters runt om i Sverige. 

Zlatan Ibrahimovic är på väg tillbaka till fotbollen efter sin skada. Men redan nu har stjärnan börjat blicka framåt  och lägga upp planer på vad han ska göra efter karriären.

"Håll utkik efter den här loggan! Öppnar upp mina egna PadelZenters. Vi kommer till din stad med kvalitet. Börjar min nya karriär snart.”, skriver Ibrahimovic på sin Instagram. 

 

 

Annons