Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, jun, 25 2018
Senaste Nytt

​​Nu invigs nya Brunkebergstorg

Bild: Stena Fastigheter.
Bild: Stena Fastigheter.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 30 aug 2017

Nu är det dags att inviga nya Brunkebergstorg, som förvandlats till en attraktiv mötesplats mitt i City med gastronomi, shopping, kultur och kontor. Samtidigt smygöppnar det nya livsstilshotellet Downtown Camper by Scandic i Stena Fastigheters fastighet Skansen. 

Mitt i Stockholm City håller ett nytt, spännande kvarter på att växa fram – Urban Escape. Området omfattar fem fastigheter, med Stena Fastigheter som ägare till en av dem – Skansen vid Brunkebergstorg – samt fyra gator, ytterligare ett torg och en galleria. Dessa länkas nu samman till ett spännande, modernt och kontrastrikt kvarter.

För Stena Fastigheter innebär det både att man moderniserat den egna fastigheten Skansen med nya signaturhotellet Downtown Camper, restauranger och butiker samt bidragit till utveckling och finansiering av nya Brunkebergstorg i samarbete med Stockholms stad och övriga fastighetsägare vid torget.

– Vi är övertygade om att torget, de nya hotellen och gatorna runt omkring kommer bli ett nytt nav för uteliv, mat, dryck och aktiviteter, säger PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm.

– Downtown Camper är vårt tredje signaturhotell och helt unikt på Stockholmsmarknaden. Vi är mycket glada för att vi tillsammans med Stena Fastigheter kan ge nytt liv åt ett bortglömttorg och ge både inresande och stockholmare en ny social mötesplats, säger Peter Jangbratt, VD Scandic Sverige.