Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, apr, 27 2018
Senaste Nytt

Svenskt sportföretag tecknar avtal om Tottenhams nya arena

Per Gavelius, VD. Foto: GO Sport Travel
Per Gavelius, VD. Foto: GO Sport Travel
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 31 maj 2017

GO Sport Travel tecknar avtal med Tottenham Hotspurs inför nya arena som står klar inför säsongen 2018-2019.

– Vi gör en rejäl satsning på Tottenham i och med deras nya arena. Det är fantastiskt att kunna släppa denna nyhet redan nu, mer än ett år innan premiären. GO Sport Travel blir den enda officiella aktören på den svenska marknaden, och den tredje största i världen, säger Per Gavelius, vd för GO Sport Travel. 

– Därtill har vi precis även gjort klart med Tottenham inför deras säsong på Wembley Stadium (kommande säsong 2017-2018), och det blir en utmärkt inkörsport till den nya produkten "Travel Club" som i stort är samma koncept som på Tottenham New Stadium, säger Gavelius.

Att satsningen kommer gynna även bolagets kunder är en självklarhet. Att kunna boka sin fotbollsresa med en officiell agent, som har direktkontakt med Tottenham Hotspur och egna avtalade biljetter, ger främst trygghet och enkelhet.

– Enkelheten och tryggheten för kunden, som är några av våra ledord, kommer absolut att uppfyllas med denna produkt. Därtill pekar allt på att prisbilden kommer kunna pressas för våra Tottenham-resenärer, fortsätter Gavelius.

 Arenan blir absolut ledande i Europa, och besökaren som tidigare besökt White Hart Lane kommer absolut förstå klasskillnaden. Bekväma sittplatser med gott om plats, tillgång till en mängd barer och restauranger, inkluderat matchprogram, fri bar i halvtid etc. Upplevelsen kommer bli fantastisk!

- Det är ytterst intressant att se att vi redan nu tar bokningar för Tottenhams öppningsmatch (Premier League), trots att varken motstånd eller exakt datum ännu är satt, avslutar Gavelius.