Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, apr, 26 2018
Senaste Nytt

Vinnaren av Årets spa har korats

Foto: Ellinor Koda
Foto: Ellinor Koda
Publicerad av
Redaktionen - 16 feb 2017

Nominerade till Årets spa var bland andra Asia spa, YSB Saltsjöbaden, Varbergs kusthotell, Yasuragi och Sankt Jörgen Park. Men Skepparholmen Nacka tog hem priset.

Motivering till vinnarpriset är: "Med passion, kompetens och ständig förnyelse är detta ett spa som får oss att längta tillbaka. Här erbjuds friskvårdande harmoni inramad i vacker skärgårdsmiljö. Ett spa med unika medarbetare som lyser med servicekänsla, omtanke och engagemang."

- Vi är glada och stolta över att vi fått detta fina pris som är ett kvitto på att vi lyckats i vår långsiktiga hälsosatsning som bland annat inneburit satsning på blodsockersäker mat, nytt fint spa, nya träningskoncept och omtanke om varandra och vår vackra miljö. Det visar sig även ekonomiskt och i gästantal. För sjätte året i rad ökade vi omsättningen och resultatet och vi har dubblat resultatet och fyrdubblat vårt antal privatgäster de senaste åren. Jag vill rikta stort tack till våra passionerade, omtänksamma och engagerade medarbetare - utan er hade det här aldrig gått, säger vd Gabriella Persson Klahr.