Mötesplatsen för dig inom sport- och fritidsbranschen, apr, 25 2019
Senaste Nytt

Succé för klätterstegen från Biggest Looser

Bild: RBsportline.se
Bild: RBsportline.se
Publicerad av
Rikard Aberg - 15 apr 2015

Klätterstegen som används år efter år i TV-serien Biggest Looser på grund av dess fantastiska resultat och hållbarhet. RB Sportline, totalleverantör av kommersiell träningsutrustning, kan med glädje tillkännage att de nu är exklusiv distributör av Jacobs Ladder och JL Ultimate Stair Climber i Sverige. Klätterstegen är mycket populär i USA och den har fått stort genomslag via TV-serien Biggest Looser.

Jacobs Ladder kan enklast beskrivas som en lutande ribbstol med löpbandsfunktion. Med sin patenterade teknik skonas användaren helt från stötar och belastning på rygg, knän och leder och den anpassar sig helt efter användarens tempo. Det är användaren som har kontroll på maskinen och inte maskinen som har kontroll på användaren. Jacobs Ladder är skonsam mot användaren samtidigt som studier visar att den är överlägsen alla andra konditionsmaskiner. Den är därför ett självklart val för programserien Biggest Looser där effektiv kaloriförbränning samt minimal skaderisk är prioriterat.

Maskinen är av mycket hög kvalité och har visat sig fungera mycket väl i både konstruktion och funktion. Jacobs Ladder har förbättrat fysiska prestationer och uthålligheten hos människor på alla nivåer, från Navy Seals till rehab-patienter. Fitnessklubbar, elit-lag, militära institutioner och universitet över hela världen använder Jacobs Ladder och nu har den kommit till Sverige på allvar!

Jacobs Ladder är en serie med tre maskiner, Jacobs Ladder Ultimate, Jacobs Ladder Exclusive och Ultimate Stair Climber.

Om RB Sportline

RB Sportline har sin bas i Avesta och är en rikstäckande leverantör av kommersiell gymutrustning. Med kunder som Friskis & Svettis, Försvarsmakten, Stora Enso, Polisen, Räddningstjänsten m.fl. behåller man sitt goda rykte som helhetsleverantör inom gym och fitness inom både offentlig- och privat sektor.

Genom att konsekvent erbjuda en kundservice utöver det vanliga och konsekvent jobba med produkter av bästa möjliga kvalité kan man jobba långsiktigt med sina kunder genom att sköta underhåll och service av maskiner och utrustning. Som helhetsleverantör ordnar man allt från, golv, skåp, tagsystem och dataregister till de gymmaskiner och övrig utrustning som passar kundens behov och budget.

Annons